Personlig träning - yoga

Fördjupa din yogapraktik

Liksom PT på gym har du möjlighet till att boka personlig träning i yoga. Tillsammans med en yogainstruktör skräddarsyr ni ett eget yogaprogram som utgår efter dina behov och anpassar efter din kropp. Ni tar tillsammans en plan eller mål inom din yogapraktik. 

Personlig träning är perfekt för dig som är nybörjare och vill lära dig yoga från grunden men också för dig som har hållit på längre med yoga och vill utveckla din praktik. Att få hjälp att hitta andningsövningar och meditationstekniker kan också vara en väg att fördjupa sin yogapraktik med hjälp av en lärare.  Ett unikt tillfälle att få de bästa yogaövningar som passar för just dig. Varmt välkommen att höra av dig till oss för hjälp och guidning av någon av våra kunniga och välutbildade lärare!

Varför inte göra en aktivitet som inte kräver så mycket med kompisgänget? Gör en skön dag utav det hela: börja med en privat yogaklass, strosa runt i butiken och ät en hälsosam lunch i vår bistro! Välkommen att boka yoga@magasinetwaxholm.se   Priser för personlig träning

60 min 750 kr, 10% rabatt för dig med terminskort.

200 kr i tillägg per extra person upp till 4 personer. Därefter gruppbokning.

Eget yogaprogram + ett tillfälle a´60 min och ett andra tillfälle a´30 min: 1500 kr

Kontakt: yoga@magasinetwaxholm.se