Intiativ

MELLAN BERG OCH HAV


Februari 2013 startade jag min yogastudion en trappa upp mellan berg och hav. Sedan dess har jag lotsat många intresserade uppför trappan. Här har vi berättat om de olika yogaklasserna och delat ut gratis "prova-på"-biljetter för att ge alla en chans att hitta någon form av en passande yogaklass. Jag har nått ut till många som kanske annars inte skulle hitta till yogan. Jag brinner för att hjälpa alla som behöver komma i kontakt med yoga.


Alla som inte tror sig kunna eller som tror att det handlar om svåra yogapositioner som bara vissa klarar av och de som aldrig skulle ta steget till en yogastudio. De största glädjen för mig är när jag kan hjälpa andra till yogan och därefter få bekräftat att man genom detta fått mer kroppskontroll och smidighet. En av våra yogautövare sa till mig: "Tack för att du skapat denna plats och gjort detta möjligt. Jag hade aldrig hittat till yogan annars. Den har förändrat mitt liv".


Idag, då det är mycket fokus på utseende och att vilja bli bekräftad behövs yoga som i stället helar och fokuserar på den inre kraften. Jag kommer nu att utveckla yogastudion ytterligare. Till hösten  utökar vi med fler yogainstruktörer som tar sina erfarenheter och kunskaper med till oss, fler pass, föreläsningar och spännande resor.


Med glädje hälsar jag alla, instruktörer och elever, nya som gamla, välkomna till en ny och spännande termin. 

- Monica med personal på Magasinets yogastudio.