Medvetenhöjande dag

Medvetenhöjande dag för personlig utveckling

Söndag 22 Mars kl 9.30- ca 17.30


Varmt välkommen till en dag med meditation och samtal som hjälper dig att höja medvetenheten och att lyssna till ditt inre

Ge dig själv eller någon annan ett tillfälle till att spendera en dag till att meditera och befinna sig i en energifull milljö. Under dagen får du möjlighet att med samtal och meditationens hjälp, transformeras och höja din medvetenhet. Detta till musikens kraftfulla och helande rörelser, ledda meditationer och ev till trummans helande vibration. 


Ulrika Brorsson arbetar som medium och vägledare inom personlig uteckling och leder denna meditationsdag. Meditationen är djupt transformerande och läkande. Du får nu möjlighet att denna dag komma i djupare kontakt med ditt hjärtas röst och din själs önskningar. Önskar att vi ses till en givande dag, fylld med kärlek, glädje och ödmjukhet. 


Lever du ditt liv som du vill och önskar?

Går du med föreställningar om vem du egentligen är, med ett blockerande seende?
Vem är du egentligen?

Vad händer när dina blockeringar lyfts upp, frigörs, läks och ger dig förståelse om dig själv?

Vad händer när du förstår din egen kraft och storhet, att du har valet att leva det liv du vill leva. Vad händer när din frihet och harmoni kommer in i din boning, när du förstår, att allt det du söker, finns inom dig. Vad händer när du går in i Förståelse/Förlåtelse och blir fri?Om Ulrika: 
Ulrika är en varm, kärleksfull och trygg kanal till de olika dimensionerna. Hon förmedlar höga kärleksfulla energier, som hjälper oss att transformera och höja vår vibration. Förmedlar budskap och visdom med stor kärlek och värme som skapar förståelse för livssituationen i stunden och i det som varit. Det ger en personlig utveckling och underlättar din fortsatta läkning och ditt växande. Hon arbetar med vägledning, kanalisering, transformering, behandlingar, healing, meditationer och med föreläsningar.

Ingen förkunskap behövs
Pris:  1100 kr, inkl lättare lunch (vegan) och fika. 
Anmälan till yoga@magasinetwaxholm.se