Josephine Modigh

JOSEPHINE MODIGH

Jag fick förmånen att både meditera och yoga med min mamma som barn för att sedan utveckla min egen yoga som grundar sig i en utbildning till lärare i ISHTA yoga för Ulrika Norberg. Med inspiration från mina många år som yogautövare inom Hatha, Vinyasa, Restorative och Nidra yoga. Jag ger lektioner som är närande för kropp och själ, jag blandar övningar som är utmanande, öppnar upp kroppen, ger avslappning och är renande inifrån.


Jag vill bidra till en styrka till dig som person, mer klarhet och glädje ihop med mer flexibilitet, stabilitet och styrka till kroppen. Jag har undervisat yoga på företag  i näringslivet i många år varje vecka och även på gymen Aktiv kvinna. Mina yogalektioner utvecklas efter årstider, sinnesstämning i gruppen och olika teman för olika delar av kroppen. Jag har som motto i livet är alltid; ”Det vi fokuserar på växer. Så låt oss fokusera på det vi väljer att fokusera på”.


Utbildning:

Daglig yogapraktik i ca 15 år på olika yogastudios i Stockholm.


Yogalärareutbildning 200hr  med inriktning ISHTA yoga, utbildningsprogram är utformat för att fördjupa din förståelse för vetenskapen om yoga. Yoga Alliance certifierad (RYT 200)


20hr, restorative and Nidra yoga.


I åldern 5 till 12 år praktiserande jag yoga med en av dem som förde in yogan i Sverige, Sjölander.Undervisar:

Dynamsik hathayoga

Hatha flow (ojämn vecka)

Se vårterminens yogaschema och läs om alla klasser här