Yoga

MAGASINETS YOGASTUDIO

Vårtermin 15 jan-3 juni 2020, se schema här

Vanlig yogavecka under sportlovet v.9

Yogastudion har stängt under påskhelgen 10-13 april

7 ÅRS JUBILEUM

"Jag har alltid haft en vision om att få in alla sinnen i Magasinets byggnad. År 2013 fick jag in det sjätte sinnet som representerar yogastudion. Välkommen att ta hand om dig själv för en stund mellan berg och hav" /Monica Lind, Magasinet i Waxholm. Läs mer om yogastudion här. 

Vi hoppas vi att du upplever denna som en skön plats där du kan landa i dig och möta dig själv på yogamattan med andra. Med varierande yogaklasser som Yin och Restorative, till mjukgörande Mediyoga och Kundalini till fysiska Hatha och Vinyasa hoppas vi att du känner den yogastil som passar dig eller kanske utmanar dig själv i andra yogaformer för att utvecklas kroppsligt som andligt.  Läs om våra yogastilar här


HISTORIA

Yoga är en tusenårig lära med ursprung från Indien, ordet yoga kommer från sanskrit yok och översätts till binda ihop eller förening (kropp och själ). Yoga är ingen religion utan är en lära om livsstil för kropp och sinne, ingen har undgått att alltfler upplever stress i dagens samhälle. Därför kan yoga vara ett bra sätt till att hantera och balansera upp i livet. I yogan utgör vi fysiska ställningar (asanas), andningsövningar (pranayama), avslappning och meditation för att åstadkomma ett fysiskt, mentalt och andligt växande.


ERBJUDANDE 

Känner du att du inte kommit igång med yoga eller är helt ny inför den? Passa på att under februari köpa ett prova på kort hos oss, kortet kostar 300 kr och gäller endast under februarimånad och om du är ny kund hos oss, vid köp av terminskort innan prova på kortet har gått ut drar vi av 300 kr. Läs mer om våra yogakort här. I februari börjar gratis tonårsyoga kl 17-18, yoga för dig i ålder 13-19 år, datum för vårterminen är 20 feb, 27 feb, 5 mars, 12 mars, 19 mars, 26 mars, 2 april, 16 april, 23 april, 7 maj. PERSONLIG UTVECKLING & ANDLIGHET

Utöver yoga anordnas olika evenemang och workshops inom personlig utveckling, välmående och hälsa. Genom inspirationsföreläsningar, workshops och inbjudan av gästyogalärare, hoppas vi att kunna sprida kunskap inom välmående och att du som åhörare får de verktyg som behövs för att nå ett gott välbefinnande. Under åren har vi haft gästföreläsaren Karin Björkegren Jones, Kajsa Ingemarsson, Göran Boll, Per Söder och många fler. Läs om våra kommande evenemang här. 


BEHANDLINGAR 

Utöver att landa i kroppen på yogamattan kan det vara skönt att unna sig en behandling. Inne i yogastudion hyr vi ut vårt behandlingsrum som används för olika typer av behandling för kropp och knopp. Läs gärna mer om våra massörer och behandlingar här.


FRISKVÅRD 

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag. Wellnet är Sveriges främsta förmedlare av hälso- och friskvårdslösningar. Se mer på deras hemsida.