Köksmästare

VI SÖKER KÖKSMÄSTARE

Nu söker vi en köksmästare för sommarsäsongen på Bistro Magasinet i Waxholm, med chans till förlängning. Vi är på jakt efter en person som har tidigare erfarenhet från branschen och brinner för hög kvalitet och smaksäkerhet.


Vaxholm som ligger drygt 3 mil utanför Stockholm är en populär turistdestination under sommarmånaderna, restaurangen är då extra välbesökt. Inomhus i vår restaurang har vi 50 sittplatser och utomhus på vår terrass med utsikt mot vattnet drygt 100 sittplatser. Magasinet i Waxholm som koncept huserar förutom vår restaurang även en inredningsbutik, yogastudio samt en outlet.


Vi serverar en skärgårdsinspirerad lunchmeny alla dagar i veckan och har under högsäsongen kvällsöppet, främst under helger.

Utöver detta arrangerar vi även bröllop och olika festligare arrangemang.

Du som köksmästare kommer leda vårt köksteam på ca 7 personer och ha ett huvudansvar för meny och mat. Din personlighet är viktig, vi vill få ihop ett bra team som förutom att jobba även har kul tillsammans. Kunskaper i köksekonomi är ett krav. En kontinuerlig kontakt med våra leverantörer för att förhandla fram bra priser samt hitta de bästa råvarorna är en självklarhet precis

som att hålla och kontrollera för en god köksekonomi. Du talar och skriver svenska obehindrat.


Vi kan vid behov erbjuda personalboende i direkt anslutning till restaurangen, ett mindre stuga med Vaxholms bästa läge.


Chans finns till förlängning då vi planerar att utveckla vårt koncept under höst/vinter.

Är du den person vi söker finns det stora möjligheter att delta i detta arbete tillsammans med oss.


Då vi öppnar restaurangen för säsongen till påsk söker vi främst dig som är tillgänglig att arbeta från 1 april eller tidigare.

Ansökan mailar du till bistro@magasinetwaxholm.se
Vid frågor ring Rasmus på tel. 0735-377 472